maanantai 21. lokakuuta 2013

Joulukorttitalkoot
Kylmä ja pimeä syksyinen ilta - mikä täydellinen joulukorttitalkoohetki! Tämän vuoden joulukortit on tehty yhteistyössä äidin askartelutarvikevarastojen ja muotoillun liimapuikon kanssa. Kupponen kuumaa glögiä siivitti ajatukset jouluun. Kiitos seurasta ja ideointiavusta rakkaille siskoille sekä tietysti ihanalle äidille!Piparkakkukorteissa on käytetty 3D-tekniikkaa, eli päällimmäinen kuvio on tuotu ulos korttipohjasta 3D-askartelutarroilla. Vasemmanpuoleisen kortin taustalla on tekstipaperi ja käsintehtyä silkkipaperia. Keskimmäisen kortin kuviopaperin päällä on paperinen lasinalunen ja puinen piparitalokuvio.Hassun Hauskat Joulupukit- ja Lumiukkoparaati -korteissa on käytetty hyväksi kuviollista askartelukartonkia ja valmiita tarranauhoja. Lumiukkoparaatin pyöreä kohokuvio on liitetty korttiin 3D-tarroilla.


Omat suosikkini syntyivät yksinkertaisista materiaaleista ja hillityistä väreistä. Lintukortissa on käytetty paperista lasinalusta ja puista lintukuviota, jotka on liimattu hillityn kuviopaperin päälle vaaleaan, hiukan hohtavapintaiseen korttipohjaan. Kuusikortin kuusi on huopaa, johon on liimattu muutama koristekivi kimmeltämään. Kortin pohja on hopean väristä kartonkia.


Perinteisen joulun kunniaksi tein yhden kortin ihan aidolla vanhan ajan tunnelmalla. Pohjalla kuviopaperi, päällä valmis valokuvatuloste, joka on kohotettu pohjasta 3D-askartelutarroilla. Näitä olisin halunnut tehdä lisääkin, sillä mielestäni kuvan tunnelma on aivan mahdottoman ihana!Nyt vain odotellaan, että pääsee valitsemaan runoja ja pistämään joulutervehdykset postiin :)

4 kommenttia:

 1. Kivoja kortteja olet saanut aikaiseksi! (: Kiva muutenkin, että saatiin uusi joulubloggaaja blogimaailmaan. Liityin lukijaksi ja nyt jäänkin innolla odottelemaan tulevia juttujasi.

  Terv. Christ'Annabell
  Tule Joulu Punainen -blogista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva saada lukija, motivoi postaamaan useammin ja panostamaan postauksiin ihan eri tavalla. Toivottavasti löydät blogista muitakin mieleisiäsi juttuja :)

   Poista
 2. Ihania kortteja! Yksinkertainen on kaunista :)

  VastaaPoista